activiteiten medemblik in de spotlight!

Spelprogramma's Medemblik

DE SLEUTELS VAN… KASTEEL RADBOUD!

(0)
Dagarrangementen Medemblik

ESCAPE GAME LUNCHSPEL MEDEMBLIK DEADLINE!

(0)

DE ZOMER PUBQUIZ MEDEMBLIK!

(0)
Interactieve Uitjes

CSI-PAD MOORDSPEL MEDEMBLIK!

(0)

categorieën uitjes medemblik!

Sportieve activiteiten Medemblik

(0)

Workshops Medemblik

(0)

Rondleidingen Medemblik

(0)

Spelprogramma's Medemblik

(0)

Vrijgezellenuitjes Medemblik

(0)

Smartphone & IPAD Uitjes Medemblik

(0)

Teambuilding Medemblik

(0)

Vaaruitjes Medemblik

(0)

Quizzen in Medemblik

(0)

Teamuitjes Medemblik!

Unieke teamuitjes Medemblik beleven?

Welkom bij Eenhoorn Evenementen!
Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Medemblik voor een unieke belevenis in deze mooie stad. Wij bieden een scala aan mogelijkheden van originele uitjes, bedrijfsfeesten en evenementen in en om het centrum van Medemblik. Medemblik is de oudste stad van West-Friesland en telt ongeveer 8500 inwoners. Een stad met een rijke historie wat terug te zien is in het hele centrum en haven. Een kleine gezellige stadskern met sierlijke gebouwen zorgen ervoor dat u terug gaat in de tijd. Maar naast het oude centrum is Medemblik echt een waterstad met een prachtige unieke jachthaven. Jaarlijks meren hier vele zeilbootjes, jachten en grote zeilschepen aan vol toeristen voor een bezoek aan Medemblik. Met o.a. Kasteel Radboud, het Oude Stoomgemaal en de Museum Stoomtram Hoorn – Medemblik biedt deze stad volop mogelijkheden voor een uniek dagje uit!

Geniet van unieke teamuitjes Medemblik met uw gezelschap!
Originele teamuitjes Medemblik beleven? Eenhoorn Evenementen organiseert uw uitje of activiteit met collega’s, afdeling of team in Medemblik graag! Deze stad biedt ruime mogelijkheden op het gebied van een actief of gezellig dagje uit. Wij laten u daarom tijdens onze teamuitjes Medemblik graag kennis maken met deze mooie stad. Leuke activiteiten door het centrum of aan de rand van Medemblik die in het teken van het team of teambuilding staan. Samen maken we onze teamuitjes Medemblik op maat naar uw wensen en voorkeuren!

Voor meer informatie over alle mogelijke teamuitjes Medemblik kijkt u op onze website of neemt u vrijblijvend contact met ons op!

unieke themafeesten medemblik!

Themafeesten Medemblik

CARROUSEL VAN VERMAECK!

(0)
Themafeesten Medemblik

TRAVEL AROUND THE WORLD!

(0)
Themafeesten Medemblik

BACK TO THE CARIBBEAN!

(0)
Themafeesten Medemblik

GOLDEN DELICIOUS!

(0)