activiteiten medemblik in de spotlight!

Interactieve Uitjes

CSI-PAD MOORDSPEL MEDEMBLIK!

(0)
Spelprogramma's Medemblik

DE SLEUTELS VAN… KASTEEL RADBOUD!

(0)

DE ZOMER PUBQUIZ MEDEMBLIK!

(0)
Dagarrangementen Medemblik

ESCAPE GAME LUNCHSPEL MEDEMBLIK DEADLINE!

(0)

categorieën uitjes medemblik!

Sportieve activiteiten Medemblik

(0)

Workshops Medemblik

(0)

Rondleidingen Medemblik

(0)

Spelprogramma's Medemblik

(0)

Vrijgezellenuitjes Medemblik

(0)

Smartphone & IPAD Uitjes Medemblik

(0)

Teambuilding Medemblik

(0)

Vaaruitjes Medemblik

(0)

Quizzen in Medemblik

(0)

Rondleidingen Medemblik!

Unieke rondleidingen Medemblik beleven?

Welkom bij Eenhoorn Evenementen!
Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Medemblik voor een unieke belevenis in deze mooie stad. Wij bieden een scala aan mogelijkheden van originele uitjes, bedrijfsfeesten en evenementen in en om het centrum van Medemblik. Medemblik is de oudste stad van West-Friesland en telt ongeveer 8500 inwoners. Een stad met een rijke historie wat terug te zien is in het hele centrum en haven. Een kleine gezellige stadskern met sierlijke gebouwen zorgen ervoor dat u terug gaat in de tijd. Maar naast het oude centrum is Medemblik echt een waterstad met een prachtige unieke jachthaven. Jaarlijks meren hier vele zeilbootjes, jachten en grote zeilschepen aan vol toeristen voor een bezoek aan Medemblik. Met o.a. Kasteel Radboud, het Oude Stoomgemaal en de Museum Stoomtram Hoorn – Medemblik biedt deze stad volop mogelijkheden voor een uniek dagje uit!

Geniet van unieke rondleidingen Medemblik met uw gezelschap!
Originele rondleidingen Medemblik beleven? Eenhoorn Evenementen organiseert uw rondleiding, rondvaart of gezellig dagje uit in Medemblik graag! Deze stad biedt ruime mogelijkheden op het gebied van activiteiten met de collega’s, familie of vrienden. Wij laten u daarom tijdens onze rondleidingen Medemblik graag kennis maken met deze stad. Van een informatieve tour met gids door het centrum van Medemblik tot aan gezellige stadsspellen. Samen maken we onze rondleidingen Medemblik op maat naar uw wensen en voorkeuren!

Voor meer informatie over alle mogelijke rondleidingen Medemblik kijkt u op onze website of neemt u vrijblijvend contact met ons op!

unieke themafeesten medemblik!

Themafeesten Medemblik

CARROUSEL VAN VERMAECK!

(0)
Themafeesten Medemblik

TRAVEL AROUND THE WORLD!

(0)
Themafeesten Medemblik

BACK TO THE CARIBBEAN!

(0)
Themafeesten Medemblik

GOLDEN DELICIOUS!

(0)