activiteiten medemblik in de spotlight!

WALKING DINER HAARLEM MET GIDS!

(0)
Kerst- & Winteruitjes

DE WINTER PUBQUIZ HAARLEM MET DINER!

(0)
Kerst- & Winteruitjes

HOU VAN HOLLAND DINER – KERST & WINTER!

(0)

WORKSHOP NAAKTMODEL SCHILDEREN!

(0)

categorieën uitjes medemblik!

Sportieve activiteiten Medemblik

(0)

Workshops Medemblik

(0)

Rondleidingen Medemblik

(0)

Spelprogramma's Medemblik

(0)

Vrijgezellenuitjes Medemblik

(0)

Smartphone & IPAD Uitjes Medemblik

(0)

Teambuilding Medemblik

(0)

Vaaruitjes Medemblik

(0)

Kerst- & Winteruitjes Medemblik

(0)

Workshops Medemblik!

Unieke workshops Medemblik beleven?

Welkom bij Eenhoorn Evenementen!
Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Medemblik voor een unieke belevenis in deze mooie stad. Wij bieden een scala aan mogelijkheden van originele uitjes, bedrijfsfeesten en evenementen in en om het centrum van Medemblik. Medemblik is de oudste stad van West-Friesland en telt ongeveer 8500 inwoners. Een stad met een rijke historie wat terug te zien is in het hele centrum en haven. Een kleine gezellige stadskern met sierlijke gebouwen zorgen ervoor dat u terug gaat in de tijd. Maar naast het oude centrum is Medemblik echt een waterstad met een prachtige unieke jachthaven. Jaarlijks meren hier vele zeilbootjes, jachten en grote zeilschepen aan vol toeristen voor een bezoek aan Medemblik. Met o.a. Kasteel Radboud, het Oude Stoomgemaal en de Museum Stoomtram Hoorn – Medemblik biedt deze stad volop mogelijkheden voor een uniek dagje uit!

Geniet van unieke workshops Medemblik met uw gezelschap!
Originele workshops Medemblik beleven? Eenhoorn Evenementen organiseert uw uitje, bedrijfsuitje of gezellig dagje weg in Medemblik graag! Deze stad biedt ruime mogelijkheden op het gebied van workshops met de collega’s, familie of vrienden. Wij laten u daarom tijdens onze workshops Medemblik graag kennis maken met deze stad. Van een salsa workshop tot aan een bijzondere workshop naakt schilderen. Samen maken we onze workshops Medemblik op maat naar uw wensen en voorkeuren!

Voor meer informatie over alle mogelijke workshops Medemblik kijkt u op onze website of neemt u vrijblijvend contact met ons op!

unieke themafeesten medemblik!

Themafeesten Medemblik

BACK TO THE CARIBBEAN!

(0)
Themafeesten Medemblik

1001 NACHT THEMAFEEST

(0)
Themafeesten Medemblik

GOLDEN DELICIOUS!

(0)
Themafeesten Medemblik

APRÉS-SKI PARTY Enkhuizen!

(0)