activiteiten medemblik in de spotlight!

Kerst- & Winteruitjes

DE WINTER PUBQUIZ HAARLEM MET DINER!

(0)

LEVEND MONOPOLY HAARLEM!

(0)
Kerst- & Winteruitjes

HOU VAN HOLLAND DINER – KERST & WINTER!

(0)

WALKING DINER HAARLEM MET GIDS!

(0)

categorieën uitjes medemblik!

Sportieve activiteiten Medemblik

(0)

Workshops Medemblik

(0)

Rondleidingen Medemblik

(0)

Spelprogramma's Medemblik

(0)

Vrijgezellenuitjes Medemblik

(0)

Smartphone & IPAD Uitjes Medemblik

(0)

Teambuilding Medemblik

(0)

Vaaruitjes Medemblik

(0)

Kerst- & Winteruitjes Medemblik

(0)

Groepsactiviteiten Medemblik!

Unieke groepsactiviteiten Medemblik beleven?

Welkom bij Eenhoorn Evenementen!
Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Medemblik voor een unieke belevenis in deze mooie stad. Wij bieden een scala aan mogelijkheden van originele uitjes, bedrijfsfeesten en evenementen in en om het centrum van Medemblik. Medemblik is de oudste stad van West-Friesland en telt ongeveer 8500 inwoners. Een stad met een rijke historie wat terug te zien is in het hele centrum en haven. Een kleine gezellige stadskern met sierlijke gebouwen zorgen ervoor dat u terug gaat in de tijd. Maar naast het oude centrum is Medemblik echt een waterstad met een prachtige unieke jachthaven. Jaarlijks meren hier vele zeilbootjes, jachten en grote zeilschepen aan vol toeristen voor een bezoek aan Medemblik. Met o.a. Kasteel Radboud, het Oude Stoomgemaal en de Museum Stoomtram Hoorn – Medemblik biedt deze stad volop mogelijkheden voor een uniek dagje uit!

Geniet van unieke groepsactiviteiten Medemblik met uw gezelschap!
Originele groepsactiviteiten Medemblik beleven? Eenhoorn Evenementen organiseert uw teamuitje, activiteit of groepsuitje in Medemblik graag! Deze stad biedt ruime mogelijkheden op het gebied van een programma met uw gehele gezelschap. Wij laten u daarom tijdens uw groepsactiviteiten Medemblik graag kennis maken met deze mooie stad. Van activiteiten door het centrum van Medemblik tot aan gezellige dinerspellen en feestavonden bij een horecalocatie. Samen maken we uw groepsactiviteiten Medemblik op maat naar uw wensen en voorkeuren!

Voor meer informatie over al onze groepsactiviteiten Medemblik kijkt u op onze website of neemt u vrijblijvend contact met ons op!

unieke themafeesten medemblik!

Themafeesten Medemblik

BACK TO THE CARIBBEAN!

(0)
Themafeesten Medemblik

1001 NACHT THEMAFEEST

(0)
Themafeesten Medemblik

GOLDEN DELICIOUS!

(0)
Themafeesten Medemblik

APRÉS-SKI PARTY Enkhuizen!

(0)