activiteiten medemblik in de spotlight!

WALKING DINER HAARLEM MET GIDS!

(0)
Kerst- & Winteruitjes

DE WINTER PUBQUIZ HAARLEM MET DINER!

(0)
Kerst- & Winteruitjes

HOU VAN HOLLAND DINER – KERST & WINTER!

(0)
Avondarrangementen Medemblik

WALKING CHRISTMAS DINER Medemblik!

(0)

categorieën uitjes medemblik!

Sportieve activiteiten Medemblik

(0)

Workshops Medemblik

(0)

Rondleidingen Medemblik

(0)

Spelprogramma's Medemblik

(0)

Vrijgezellenuitjes Medemblik

(0)

Smartphone & IPAD Uitjes Medemblik

(0)

Teambuilding Medemblik

(0)

Vaaruitjes Medemblik

(0)

Kerst- & Winteruitjes Medemblik

(0)

Evenementenbureau Medemblik!

Unieke events bij ons Evenementenbureau Medemblik beleven?

Welkom bij Eenhoorn Evenementen!
Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Medemblik voor een unieke belevenis in deze mooie stad. Wij bieden een scala aan mogelijkheden van originele uitjes, bedrijfsfeesten en evenementen in en om het centrum van Medemblik. Medemblik is de oudste stad van West-Friesland en telt ongeveer 8500 inwoners. Een stad met een rijke historie wat terug te zien is in het hele centrum en haven. Een kleine gezellige stadskern met sierlijke gebouwen zorgen ervoor dat u terug gaat in de tijd. Maar naast het oude centrum is Medemblik echt een waterstad met een prachtige unieke jachthaven. Jaarlijks meren hier vele zeilbootjes, jachten en grote zeilschepen aan vol toeristen voor een bezoek aan Medemblik. Met o.a. Kasteel Radboud, het Oude Stoomgemaal en de Museum Stoomtram Hoorn – Medemblik biedt deze stad volop mogelijkheden voor een uniek dagje uit!

Geniet van unieke evenementen bij Evenementenbureau Medemblik!
Originele (bedrijfs-) evenementen beleven bij Evenementenbureau Medemblik? Eenhoorn Evenementen organiseert uw events in Medemblik graag! Deze stad biedt ruime mogelijkheden op het gebied van een dagprogramma, compleet avondfeest met de collega’s of een ander type event of uitje. Wij laten u daarom tijdens onze evenementen in Medemblik graag kennis maken met deze mooie stad. Van activiteiten door het centrum van Medemblik tot aan gezellige dinerspellen en feestavonden bij een horecalocatie. Samen maken we uw events Medemblik op maat naar uw wensen en voorkeuren!

Voor meer informatie over al onze activiteiten of ons evenementenbureau Medemblik kijkt u op onze website of neemt u vrijblijvend contact met ons op!

unieke themafeesten medemblik!

Themafeesten Medemblik

BACK TO THE CARIBBEAN!

(0)
Themafeesten Medemblik

1001 NACHT THEMAFEEST

(0)
Themafeesten Medemblik

GOLDEN DELICIOUS!

(0)
Themafeesten Medemblik

APRÉS-SKI PARTY Enkhuizen!

(0)