activiteiten medemblik in de spotlight!

Sportieve activiteiten Medemblik

SOLEXTOUR MEDEMBLIK!

(0)
Avondarrangementen Medemblik

HOU VAN HOLLAND DINER – KERST & WINTER!

(0)
Spelprogramma's Medemblik

IPAD CHALLENGE MEDEMBLIK!

(0)
Spelprogramma's Medemblik

ESCAPE FROM RADBOUD CASTLE!

(0)

categorieën uitjes medemblik!

Sportieve activiteiten Medemblik

(0)

Workshops Medemblik

(0)

Rondleidingen Medemblik

(0)

Spelprogramma's Medemblik

(0)

Vrijgezellenuitjes Medemblik

(0)

Smartphone & IPAD Uitjes Medemblik

(0)

Teambuilding Medemblik

(0)

Vaaruitjes Medemblik

(0)

Overnachtingen Medemblik

(0)

Evenementen Medemblik!

Unieke evenementen Medemblik beleven?

Welkom bij Eenhoorn Evenementen!
Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Medemblik voor een unieke belevenis in deze mooie stad. Wij bieden een scala aan mogelijkheden van originele uitjes, bedrijfsfeesten en evenementen in en om het centrum van Medemblik. Medemblik is de oudste stad van West-Friesland en telt ongeveer 8500 inwoners. Een stad met een rijke historie wat terug te zien is in het hele centrum en haven. Een kleine gezellige stadskern met sierlijke gebouwen zorgen ervoor dat u terug gaat in de tijd. Maar naast het oude centrum is Medemblik echt een waterstad met een prachtige unieke jachthaven. Jaarlijks meren hier vele zeilbootjes, jachten en grote zeilschepen aan vol toeristen voor een bezoek aan Medemblik. Met o.a. Kasteel Radboud, het Oude Stoomgemaal en de Museum Stoomtram Hoorn – Medemblik biedt deze stad volop mogelijkheden voor een uniek dagje uit!

Geniet van een unieke evenementen Medemblik met uw gezelschap!
Originele (bedrijfs-) evenementen Medemblik beleven? Eenhoorn Evenementen organiseert uw events in Medemblik graag! Deze stad biedt ruime mogelijkheden op het gebied van een dagprogramma, compleet avondfeest met de collega’s of een ander type event. Wij laten u daarom tijdens onze evenementen Medemblik graag kennis maken met deze mooie stad. Van activiteiten door het centrum van Medemblik tot aan gezellige dinerspellen en feestavonden bij een horecalocatie. Samen maken we uw evenementen Medemblik op maat naar uw wensen en voorkeuren!

Voor meer informatie over al onze (bedrijfs-) evenementen Medemblik kijkt u op onze website of neemt u vrijblijvend contact met ons op!

unieke themafeesten medemblik!

Themafeesten Medemblik

CARROUSEL VAN VERMAECK!

(0)
Themafeesten Medemblik

TRAVEL AROUND THE WORLD!

(0)
Themafeesten Medemblik

BACK TO THE CARIBBEAN!

(0)
Themafeesten Medemblik

GOLDEN DELICIOUS!

(0)